Showbiz

Kiara kritikon sërisht Luizin dhe bën xhiron e rrjetit

Në një çift normal të dashuruarish nuk ka vetëm puthje dhe përqafime. Jemi të vetëdijshëm se në një lidhje, femra është ajo që kujdeset edhe për imazhin e mashkullit të saj.

Të njëjtën gjë po bën edhe Kiara që dëshiron më të mirën për të dashurin e saj dhe shpesh e kritikon për mirë por në rrjet njerëzit janë të irrituar me të. E njëjta gjë ka ndodhur pasi një video e dyshes po bën xhiron e rrjetit.Luizi ulet për të ngrënë dhe Kiara i thotë: “Sa hëngre Luiz,vazhdo bëje barkun. O do ta heq unë ty atë bark ose ndryshe…” Ndryshe çfarë Kiarita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button