Showbiz

Lojë e dyshimt midis Fotinis,Oltës dhe produksionit/duan të prishin përsëri nominimin e Luizit?

Mbrëmjen e djeshme Fotinia dhe Olta kanë pasur disa debate mes tyre të cilat nisën pas një “bezdisje” të Oltës ndaj këshillave që Fotinia i jep që nga hyrja e saj. Edhe disa ditë më parë video që bëri xhiron e rrjetit ishte kur Fotinia këshillonte hapur Oltën. E megjithëse Olta nuk u bezdis asnjë nga ditët kur Fotinia e këshillonte, produksioni nuk penalizoi dhe nuk tërhoqi vëmendjen për asgjë. Mesa duket penalizimin do ta bëjnë sot pasi Fotinia kësaj shkeli rregullat hapur sikur ta donte me qellim . Mos vallë e gjithë kjo po bëhet për të prishur sërisht planet e Luizit ?! Kjo ngelet për tu parë në do fusin Fotinin për të prishur votimin e kësaj jave.

video Credit @bigbrotheralb_vip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button