Showbiz

Luizi dhe Jori hedhin miell në krevatin e Maestros, shikoni reagimin epik të tij

Luizi dhe Jori i kanë rregulluar raportet pas zënkes që kishin ditë më parë kur Jori kërkoi një këngë ë ish të dashurit të Kiares Butrintit. Edhe pse atë dite Luizi ishte nervozuar dje ai i tha se e ka falur. Luizi i tha Jorit se e ka bërë një gabim por pasi është herë e parë ka vendosur ta falë, madje ata kanë bërë një plan për Maestron për ti hedhur miell në shtrat pasi Jori pelqen te bej gjera te tilla. Jori kishte për detyrë që të mbaj Maestron në kuzhinë derisa Luizi shkoi dhe e hodhi miellin në shtratin e Meastros, më shumë në jastek, ai e beri me sukses kete pa e pare askush ndersa Jori mbante te zene Maestron.

Ata e kanë pritur shumë kohë derisa Maestro të shtrohet për të parë reagimin, por ai e vendosi së pari dorën në jastëk duke zbukuar kështu që i kanë kurdisur dicka ndërsa e mori me sportivitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button