Showbiz

Momenti që “shpëtoi” pa vëmendje/ Kiara – Luizit: “shko vish diçka më dinjitoze kur të jesh me mua”

Kiara ditët e fundit është kritikuar shumë nga publiku për “mos kujdesin” ndaj Luizit kur ai ishte me dhimbje koke. Por një tjetër arrogance ka pasur në një moment ku Kiara i “vë kusht” Luizit për veshjen e tij. Ky moment u anash-kalua pasi ishin të shumta ngjarjet dhe reagimet dy ditët e fundit. Momenti në fjalë është kur banorët u ulën në living për të lexuar mesazhet e fansave në ” Big Love”. Kiara i thotë Luizit që përderisa është në krahun e saj ai duhet të jetë më i kuruar dhe të vishte dicka më dinjitoze.

Pjesë nga biseda :

Kiara: S’ke të veshësh një gjë dinjitoze?

Luizi: Tani se të erdhën rrobat ty, mua nuk më erdhën

Kiara: Po shko vish ato që ke, pak rroba ke ti

Luizi: Shumë kam

Kiara: Na bën sikur s’ke rrobaLuizi: Jam lakuriq komplet

Kiara: A je me mua? Apo..

Luizi: Jam me ty, jemi bashkë

Kiara: Bashkë jemi po shko kurohu

Luizi: Deri kur jemi bashkë

Kiara: Deri në finale

Luizi: Pse për lojë je duke më shfrytëzuar ti mua

Kiara: Po

Por a ka rëndesi se si një dashuri duhet të bazohet nga kurimi i veshjes apo rëndësi ka se sa thjeshtë dhe imazh të fortë shpirtëror duhet të kesh? Ky është një tjetër problem që shoqëria moderne po vuan : Më shumë rëndësi ka imazhi i modës dhe vendit social sesa thjeshtësia shpirtërore !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button