Showbiz

Sërish ‘Zarf i Zi’ në shtëpin e “BBAV” kush rrezikon të dali?

Një tjetër zarf i zi ka mbërritur sot në shtëpinë e Big Brother. Nuk dihet përmbajtja, por gjithë banorët kanë filluar të mendojnë e të diskutojnë mbi të. Shumë mendojnë se mund të bëhet fjalë ose për nominime ose për informacione nga jashtë. Më siguri gjithçka do të zbulohet gjatë spektaklit të sotëm. Banorët e shtëpisë së ‘Big Brother VIP Albania’ janë tronditur me ardhjen e një zarfi të zi. Lajmi për këtë penalitet nuk u prit aspak mirë mirëpo kishte edhe nga ato banorë, që aluduan.

Një prej tyre ishte Olta. Aktorja e njohur, e cila është bërë pjesë e shtëpisë që nga dita e parë, mendon se zarfi ka lidhje me të dhe Qetsorin. Sipas banores, do ketë penalitet për faktin se ata kanë folur me njëri-tjetrin në lidhje me nominimet. Nuk dihet ende se cili nga banorët do marrë penalitet, mirëpo nëse ka të bëjë me Oltën, kujtojmë se për të është paralajmërimi i fundit, ç’ka mund të sjellë përjashtimin nga shtëpia.

Diskutimi:

(Dikush thotë: zarf i zi)

Kiara: Qyqa!

Luizi: Është i mbyllur, hapet në Prime.

Olta: Ndoshta është për mua dhe Qetsorin

Luizi: Pse? Për nominime?

Qetsori: Edhe ndoshta.

Luizi: Për nominime të kaluara? Se kjo nuk është problem.

Olta: Jam e bindur që është për nominime, se për to kemi bërë namin.

Video credit @bigbrotheralb_vip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button